Hvordan Du Endrer De Interne Arbeidsbestemmelsene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Endrer De Interne Arbeidsbestemmelsene
Hvordan Du Endrer De Interne Arbeidsbestemmelsene

Video: Hvordan Du Endrer De Interne Arbeidsbestemmelsene

Video: Hvordan Du Endrer De Interne Arbeidsbestemmelsene
Video: Hvad er livets spil? (Kanalfremme) 2024, Kan
Anonim

Arbeidsgivere og ansatte i de fleste moderne bedrifter, både store og små, foretrekker å vedta Internal Labour Regulations - et dokument som tydelig regulerer deres forhold i ansettelsesprosessen. Over tid kan det bli nødvendig å endre denne lokale forskriften.

Hvordan du endrer de interne arbeidsbestemmelsene
Hvordan du endrer de interne arbeidsbestemmelsene

Bruksanvisning

Trinn 1

Den russiske føderasjonens arbeidskode bestemmer at de interne arbeidsforskriftene er en lokal normativ handling som i samsvar med lovgivningen regulerer prosedyren for ansettelse og avskjedigelse av arbeidstakere, de grunnleggende rettighetene, pliktene og ansvaret til partene til en arbeidsavtale, arbeid timer, hviletid, insentiver og straffer som blir brukt på ansatte, etc.

Steg 2

Som regel er lokale forskrifter godkjent i bedriften etter ordre eller ordre fra lederen. I følge art. 190 av Arbeidskodeksen for Den russiske føderasjonen Interne arbeidsforskrifter (heretter - VTR-reglene) er godkjent av arbeidsgiveren, idet det tas hensyn til uttalelsen fra det representative organet for ansatte, hvis et slikt organ eksisterer i organisasjonen.

Trinn 3

Den russiske føderasjonens arbeidskode definerer ikke klart fremgangsmåten for å gjøre endringer og tillegg til VTR-reglene. Derfor er det her nødvendig å ty til en slik metode for å eliminere hull i lovgivningen som "analogi med loven". Det vil si at VTR-reglene endres i samme rekkefølge som de ble vedtatt, og her er det to mulige scenarier for utvikling av hendelser.

Trinn 4

Alternativ 1. VTR-reglene er vedtatt i organisasjonen som en uavhengig lokal normativ handling. I dette tilfellet er de godkjent, samt supplert og endret på den måte som er foreskrevet i art. 372 i den russiske føderasjonens arbeidskode. Dermed sender arbeidsgiveren utkastet til det valgte organet i den primære fagforeningsorganisasjonen skriftlig, sendt til arbeidsgiveren senest fem virkedager fra datoen for mottakelse av utkastet.

Trinn 5

I tilfelle fagforeningsorganet er uenig med utkastet til endringer i MTP-reglene, kan arbeidsgiveren godta den varianten av endringer som er foreslått av dette organet eller holde ytterligere konsultasjoner med det valgte organet i den primære fagforeningsorganisasjonen for arbeidere nå en gjensidig akseptabel løsning.

Trinn 6

Alle uenigheter er formalisert i en protokoll, men selv om de eksisterer, har lederen for organisasjonen rett til å godta endringer i WTP-reglene, som kan påklages av det valgte organet i den primære fagforeningsorganisasjonen til det relevante statlige arbeidstilsynet., i retten, eller å starte prosedyren for en kollektiv arbeidskonflikt på den måten som er foreskrevet i denne koden.

Trinn 7

Alternativ 2. Hvis VTR-reglene er et vedlegg til tariffavtalen (de er en integrert del av den), må de endres og suppleres i rekkefølgen av endringer og tillegg til tariffavtalen (artikkel 44 i arbeidsloven om Den russiske føderasjonen).

Anbefalt: