Har En Funksjonshemmet Person I To Grupper Eiendomsskattefordeler

Innholdsfortegnelse:

Har En Funksjonshemmet Person I To Grupper Eiendomsskattefordeler
Har En Funksjonshemmet Person I To Grupper Eiendomsskattefordeler

Video: Har En Funksjonshemmet Person I To Grupper Eiendomsskattefordeler

Video: Har En Funksjonshemmet Person I To Grupper Eiendomsskattefordeler
Video: НЕМЦЫ ВОСТОЧНОЙ ПРУССИИ ПОСЛЕ ВОЙНЫ. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ. КОП ПО СТАРИНЕ 2024, Oktober
Anonim

I det moderne russiske samfunnet er det mennesker med nedsatt funksjonsevne, inkludert funksjonshemmede i den andre gruppen - ganske alvorlig, i henhold til gjeldende lovgivning. For å støtte og redusere skattebyrden, har regjeringen utviklet spesielle fordeler for eiendom for disse segmentene av befolkningen.

Har en funksjonshemmet person i to grupper eiendomsskattefordeler
Har en funksjonshemmet person i to grupper eiendomsskattefordeler

Hva betyr en andre funksjonshemming?

I Russland er det en lov om sosial beskyttelse av funksjonshemmede, også referert til som føderal lov nr. 181. I samsvar med den tildeles den andre kategorien funksjonshemming til personer med moderate helseforstyrrelser. Slike borgere kan ha delvis juridisk kapasitet, men fra tid til annen trenger de hjelp fra fremmede, for eksempel for å forlate huset og gå om bord.

Den utpekte føderale loven identifiserer også spesifikke sykdommer, hvis tilstedeværelse krever tildeling av en andre funksjonshemmingsgruppe til en person. Dette er forskjellige forstyrrelser i systemene for syn, hørsel og berøring, så vel som motorapparatet, mentale avvik, etc. Samtidig forblir den tilsvarende tilstanden i en person i 15 år eller mer, eller det er en konklusjon fra byrået for medisinsk og sosial undersøkelse om håpløsheten i behandlingen av visse avvik. Funksjonshemmede i 2. gruppe kan få jobb etter ønske og muligheter, men samtidig får de en månedlig uførepensjon.

Skatteincitamenter for funksjonshemmede i den andre gruppen

Funksjonshemmede i 2. gruppe er unntatt fra å betale eiendomsskatt, slik at de kan spare opptil ti tusen rubler årlig. Denne fordelen er obligatorisk sørget for av både russiske lovgivningsmessige og kommunale handlinger. I dette tilfellet vil skatten ikke bli pålagt uavhengig av type eiendom - en leilighet eller et hus, samt antall gjenstander som eies av en person.

Det er verdt å merke seg at dagens grad av funksjonshemming må bekreftes av presidiet for medisinsk og sosial ekspertise årlig hvis personen ikke har en konklusjon om varig funksjonshemming. Ellers kan innbyggerne bli anerkjent som fullt i stand, og deretter vil meldinger om beløp og tidspunkt for betaling av eiendomsskatt og andre starte tvangsmessig når de besøker personens bosted. Samtidig har funksjonshemmede rett til å sende inn en søknad om å forbedre boligforholdene sine gjennom MFC til lokale myndigheter, hvis de ikke overholder gjeldende lovgivningsnormer.

Anbefalt: