Hvordan Få Deg Til å Betale Regninger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Deg Til å Betale Regninger
Hvordan Få Deg Til å Betale Regninger

Video: Hvordan Få Deg Til å Betale Regninger

Video: Hvordan Få Deg Til å Betale Regninger
Video: Как вывести Коллектора - звонилку из себя 2024, Kan
Anonim

Hver bygård har leiligheter der innbyggerne nekter å betale regninger. Dette skaper visse problemer med å finansiere og vedlikeholde hele boligen. Hvis dette er en måneds gjeld, bør du ikke bekymre deg - alle har midlertidige økonomiske problemer. Når en misligholder har samlet en stor gjeld, må det tas mer avgjørende tiltak for å kreve inn gjeld til verktøy.

Hvordan få deg til å betale regninger
Hvordan få deg til å betale regninger

Bruksanvisning

Trinn 1

Først, gi beskjed til leietakeren om at det er bruksregninger etterskudd bak leiligheten hans. Forklar huseieren behovet for betaling i tide. Gi spesifikke fakta om manglende forberedelse for den kommende vinteroppvarmingssesongen, om gjeldsbeløpet i hele huset. En vanlig samtale er nok for at en person skal forstå behovet for betalt betaling i tide.

Steg 2

Det er tider da huseieren var opptatt eller var fraværende i lang tid, derfor ble det dannet en gjeld. Han trenger bare å bli påminnet om at det er nødvendig å betale leien i tide, og situasjonen løses umiddelbart. Hvis leietaker er en vedvarende misligholder, må varselet før gjelden gjøres skriftlig.

Trinn 3

Møt styret i HOA om spørsmålet om ytterligere tiltak for de vedvarende misligholdere. Diskuter trinnene for hver spesifikke skyldner. Velg tiltak som vil tvinge deg til å betale for verktøy - ta kontakt med strømleverandører for å besøke disse leietakerne sammen eller inngi søksmål. Gi ansvar for å utføre tildelte tiltak. Registrer alle avgjørelser som er tatt på møtet i referat fra møtet.

Trinn 4

Utarbeide et varsel om misligholdere om avgjørelsen fra HOA-styret og igjen tilby å betale gjelden innen en bestemt tidsramme. Gi beskjed om at i tilfelle avslag vil inkassosaken bli henvist til tingretten. For å forhindre skyldneren i retten fra å henvise til uvitenhet om gjeldssituasjonen, må du sende en melding med anbefalt post med leveringsbekreftelse.

Trinn 5

Skriv en kraverklæring til tingretten for å få tilbake regninger fra en bestemt leietaker. Betal statsgebyret og overlever dokumentpakken til dommeren. Etter å ha undersøkt de innsendte dokumentene, vil retten ta en avgjørelse om inkasso av gjelden. Tiltalte kan anke rettsavgjørelsen innen 10 dager. Hvis det ikke tas noen skritt fra skyldneren, blir rettsavgjørelsen lovlig.

Anbefalt: