Hvordan Begynne å Spille I Filmer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Spille I Filmer
Hvordan Begynne å Spille I Filmer

Video: Hvordan Begynne å Spille I Filmer

Video: Hvordan Begynne å Spille I Filmer
Video: Alle mot En 2024, Mars
Anonim

Å filme i filmer er den elskede drømmen til mange mennesker. Men ikke alle har nok selvtillit, evner, tålmodighet. Noen ganger gir folk opp denne drømmen bare fordi de ikke tror på deres evner. Du bør faktisk ikke gi opp på forhånd.

Hvordan begynne å spille i filmer
Hvordan begynne å spille i filmer

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du har selv det sjeldneste talentet, uten ordentlig forberedelse, vil du ikke umiddelbart kunne bli skuespiller. Finn gode skuespillerkurs for å komme i gang. Dette kan være en teaterskole eller flere mesterklasser med en profesjonell. Når du velger kurs, må du sørge for at instruktørene virkelig vet hva de gjør. En person skal være kjent med filmindustrien og oppnå suksess på dette området.

Steg 2

Ta noen profesjonelle bilder. Du trenger dem for å registrere deg hos et modell- eller skuespillbyrå. Slike fotografier kalles "tester". Vær oppmerksom på at du ikke trenger iscenesatte bilder, men bilder der du er best representert. Bilder i full lengde, portrett, profil. Vanlige, ikke-profesjonelle bilder er også egnet for å jobbe i mengden. På dem skal du se ut som i hverdagen.

Trinn 3

Finn flere skuespillbyråer, send inn bildene dine til dem. Det er bedre å velge tre eller fire byråer samtidig. Husk at i en seriøs organisasjon vil du ikke bli tvunget til å betale for å fullføre en portefølje eller søke. Velg byråer basert på anbefalinger, anmeldelser på Internett. Vær oppmerksom på byråets portefølje, der prosjekter og filming byråets skuespillere deltar.

Trinn 4

Det er nesten umulig å få en rolle i en film med en gang. Først må du jobbe i mengden, for å vises i reklame. Byråer gjør sjelden statister. Hvis du vil komme inn på dem, kan du kontakte brigadierassistentene direkte. Vær oppmerksom på tilbud på Internett - noen ganger leter de etter personer med en bestemt type utseende.

Trinn 5

Delta på auditions. Filmtilbud mottas kun av fremtredende skuespillere. Foreløpig foreslår du deg selv til rollen. Gjennomgå castinglistene regelmessig. Sørg for å følge de spesifiserte spesifikasjonene. Hvis ønsket type er nøyaktig stavet, og du ikke passer den, bør du ikke ta deg tid fra deg selv og andre mennesker. Det er allerede mange mennesker på rollebesetningen som passer bedre til karakterbeskrivelsen enn deg.

Vær forberedt: å begynne å spille i filmer, noen ganger må du delta på mange rollebesetninger. Dette er ikke den enkleste tingen å gjøre, men hvis du trygt går mot målet ditt, vil du definitivt gjøre det.

Anbefalt: