Hvordan Designe Treninger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Designe Treninger
Hvordan Designe Treninger

Video: Hvordan Designe Treninger

Video: Hvordan Designe Treninger
Video: HVORDAN LAGE LØPEFLETTA - TRENINGSFRUE 2024, April
Anonim

Hvis du er leder for et selskap og er bekymret for å forbedre kvalifiseringen til dine ansatte, må du gjennomføre en opplæring. Hvis du aldri har hatt å gjøre dette før, ta noen råd.

Gjennomføring av opplæring er et viktig skritt i faglig utvikling
Gjennomføring av opplæring er et viktig skritt i faglig utvikling

Nødvendig

Du trenger et treningsfirma

Bruksanvisning

Trinn 1

Mål og målsettinger. Bestem selv med en gang - hvilke mål og mål denne treningen vil bli bedt om å løse. Suksessen med treningen avhenger av dette. Hvis du nøye og konstant overvåker de ansattes arbeid, vet du nøyaktig deres svakheter og mangler i arbeidet. Det er også nyttig å spørre personalet om hvilken kunnskap de mangler. Dermed kan du få det mest komplette bildet av hva du trenger fra opplæringen, hvilke emner og spørsmål du skal ha med i den.

Steg 2

Tenk gjennom kriteriene for å evaluere opplæringen.

Trinn 3

Velg et opplæringsfirma. Sørg for å søke råd fra kollegene dine som allerede har gitt detaljerte opplæringer. De kan kanskje anbefale et høyt profesjonelt opplæringsfirma for deg.

Trinn 4

Du kan også inkludere talen til din mest erfarne medarbeider i opplæringsprogrammet. Han vil være i stand til å hjelpe dine unge ledere med råd og kunnskap.

Trinn 5

Forbered treneren din. En av hovedbetingelsene for dette preparatet er ditt råd om å dekke spesifikke aspekter av arbeidet ditt. Gjestetreneren skal være veldig tydelig på hva du forventer av dem. Det er flott om han har jobbet i bransjen din før. Men likevel er detaljene i arbeidet bedre enn deg, og ingen vet det nødvendige resultatet. Derfor må du ikke forvente at treneren telepatisk forstår hva du forventer av ham i alle nyanser - hjelp ham, gi hjelp og støtte.

Trinn 6

Få et foreløpig treningsprogram fra treneren din. Gjør om nødvendig justeringer av det.

Trinn 7

Hvis det under opplæringen dukker opp flere spørsmål, kan du prøve å skape en mulighet for treneren å trene dem.

Trinn 8

Når du er ferdig med opplæringen, må du snakke med de ansatte. kanskje er det fornuftig å gjennomføre en undersøkelse. Dermed kan du konkludere med hvor nyttig opplæringen var og hva som skal utarbeides neste gang.

Trinn 9

Snakk med treneren din. Be om hans mening om nivået på de ansatte og treningshullene. Det vil være flott om han kommer med sine anbefalinger for videre opplæring.

Trinn 10

Analyser effektiviteten av treningen. Ta en liste over mål og mål du har laget før treningen, vurder hvordan treningen hjalp til med å løse dem.

Trinn 11

Planlegg din neste trening basert på denne informasjonen.

Anbefalt: