Hvordan Bli En Deltaker I Bosettingsprogrammet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli En Deltaker I Bosettingsprogrammet
Hvordan Bli En Deltaker I Bosettingsprogrammet

Video: Hvordan Bli En Deltaker I Bosettingsprogrammet

Video: Hvordan Bli En Deltaker I Bosettingsprogrammet
Video: 📣 Dimash Музей Димаша Кудайбергена Дом Димаша в Актобе могут открыть для фанатов ✯SUB✯ 2024, Kan
Anonim

I 2006 ble State Resettlement Program godkjent. Den er designet for å hjelpe landsmenn med å bosette seg, finne arbeid og bo på territoriet til Russland.

Hvordan bli en deltaker i bosettingsprogrammet
Hvordan bli en deltaker i bosettingsprogrammet

Hvem kan ha nytte av støtte

Opprinnelig ga programmet støtte utelukkende til landsmenn som permanent bor utenfor Russland. Siden 2011 er tilgang til deltakelse i statsprogrammet imidlertid også åpen for landsmenn som lovlig bor på territoriet til Den russiske føderasjonen, men som ikke har pass til en russisk statsborger.

For å delta i det statlige programmet for gjenbosetting til Russland og for å motta prioriterte tiltak for støtte til en utenlandsk statsborger eller statsløs person, må du først og fremst være en landsmann som er permanent bosatt utenfor landet eller ha oppholdstillatelse i Russland, eller ha midlertidig oppholdstillatelse for statens territorium.

I samsvar med lovgivningen i Den russiske føderasjonen kan statusen til "landsmann" likestilles: for det første russiske statsborgere som permanent bor utenfor landet, for det andre personer hvis slektninger i en direkte stigende linje tidligere bodde på territoriet, for det tredje personer som gjorde et fritt valg til fordel for kulturelle, åndelige og juridiske bånd med den russiske staten, for det fjerde personene og etterkommerne til disse personene som bor utenfor Russlands territorium og tilhører de menneskene som den russiske føderasjonens territorium er historisk hjemland.

Familier av statlige deltakere

Siden hovedoppgaven til det statlige programmet er den mest komplette bosetningen av landsmenn på det nye bostedet, blir det selvfølgelig gitt bosetting av hele familier. Videre har familiemedlemmer også rett til å stole på støttetiltak fra staten: materiell bistand, medisinsk hjelp, opptak til barnehager og skoler og annen lignende hjelp.

Yrke og alder

For å bli medlem av statsprogrammet er det først og fremst nødvendig å interessere russiske arbeidsgivere, siden et av hovedmålene for programmet er sysselsetting i Russland.

Basert på dette er det bare en arbeidsdyktig person som kan motta et sertifikat for en landsmann som deltar i det statlige programmet. I henhold til russisk lov er dette i dag kvinner under 55 år og menn under 60 år. Det skal bemerkes at funksjonshemmede foreldre-pensjonister kan fraktes med dem til deres nye bosted som familiemedlemmer.

For å bekrefte arbeidsferdighetene dine, trenger du dokumenter på arbeidsaktivitet og utdanningsnivå.

Anbefalt: