Hvordan Endre Husreglene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Husreglene
Hvordan Endre Husreglene

Video: Hvordan Endre Husreglene

Video: Hvordan Endre Husreglene
Video: World Cup 21/22 Oestersund: Men Relay Highlights 2024, Kan
Anonim

De interne forskriftene er en normativ handling som regulerer forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker i samsvar med bestemmelsene i artikkel 190 i arbeidskodeksen til Den russiske føderasjonen, kollektiv arbeidsavtale og selskapets pakt. Dokumentet er utviklet av administrasjonen av foretaket sammen med fagforeningsorganisasjonen eller annet representativt organ for arbeidskollektivet. Reglene regulerer normene for betaling og arbeidsbeskyttelse, arbeidsregime, disiplin, garantier og kompensasjon til ansatte i bedriften. Endringer i det interne regelverket kan skje på initiativ fra arbeidsgiveren i samsvar med art. 74 i den russiske føderasjonens arbeidskode, men i de fleste tilfeller skiller fremgangsmåten for endring av reglene seg ikke fra prosedyren for adopsjon. Årsaken kan være en endring i teknologiske eller organisatoriske arbeidsforhold og som en følge av partenes manglende evne til å overholde vilkårene i arbeidsavtalen.

Hvordan endre husreglene
Hvordan endre husreglene

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv en ordre på endringer i husreglene med en nøyaktig beskrivelse av hvert element som må endres. Dokumentet må være signert av foretakssjefen og en autorisert representant for arbeidskollektivet.

Steg 2

Informer de ansatte i selskapet om de vedtatte endringene skriftlig før utgivelsen av en ny utgave av den normative loven. I samsvar med kravene i art. 72 og 74 i den russiske føderasjonens arbeidskode, gjør dette senest to måneder før ikrafttredelsen av de nye interne reglene.

Trinn 3

Forbered og godkjenn en ny versjon av de interne forskriftene når endringene trer i kraft.

Anbefalt: